سایت بانوان زیبا

نظرات و تجربه های زیبایی خود را با دیگران به اشتراک بگذارید، منو سایت بانوان زیبا

زاویه سازی صورت چیست

زاویه سازی صورت چیست

زاویه سازی صورت چیست :

داشتن چهره ای زیبا و ایده آل از گرایش هایی است که همواره در وجود انسان نهادینه شده است. یکی از تکنیک هایی که موجب زیباسازی چهره می شود، زاویه سازی صورت است. زاویه سازی صورت فرایندی است که در آن چهره به طور استاندارد فرم دهی می شود. به طور کلی، هدف از زاویه سازی صورت فرم دهی به نواحی چانه، فک و گونه است. در این روش، یکنواختی چهره از میان رفته و فرم صورت به حالت V در می آید.

 

زاویه سازی صورت برای انواع فرم چهره :

فرم کلی چهره ها را می توان در دسته های مختلف از جمله صورت گرد و صورت کشیده قرار داد:

زاویه سازی صورت گرد :

در زاویه سازی صورت گرد، می بایست دقت و ظرافت بیشتری به خرج داد. این فرم از صورت ها، ممکن است نیاز به تزریق در نواحی مختلف صورت وجود داشته باشد تا چهره به شکل ایده آل برسد. در زاویه سازی صورت گرد، لازم است گونه ها و خط فک تا میزان قابل توجهی برجسته شوند.

 

زاویه سازی صورت کشیده :

صورت های کشیده برای زاویه سازی به تغییرات کمتری نسبت به صورت های گرد نیاز دارند. این نوع از فرم چهره ها را کافیست با میزان کمی از تزریق، به شکل دلخواه و ایده آل رساند.

 

زاویه سازی صورت برای چه کسانی مناسب است :

افراد مختلفی می توانند کاندید اجرای زاویه سازی صورت باشند. مهمترین عواملی که نشان از نیاز به زاویه سازی صورت دارند، عبارتند از:

  • فک های مربعی، پهن و عریض
  • چانه های مربعی یا دایره ای شکل
  • گونه های بیش از حد لاغر یا بیش از حد چاق
  • مردانه بودن فرم چهره بانوان و یا بالعکس
  • وجود غبغب
  • نامتقارنی چهره

 

برای زاویه دار شدن صورت چه کنیم :

برای اینکه صورت زاویه دار شده و حالت V شکل داشته باشد، روش های متنوعی به کار برده می شود. زاویه سازی صورت را می توان هم با استفاده از جراحی و هم بدون جراحی انجام داد. در ادامه رایج ترین روش های زاویه سازی صورت بدون جراحی شرح داده شده اند.

زاویه سازی صورت با ورزش :

ورزش معمولا اولین روشی که برای زاویه دار کردن صورت مورد استفاده قرار می گیرد. برای زاویه سازی صورت با ورزش لازم است حرکات و روش های مخصوص به طور مرتب به کار گرفته شود. زمانیکه فرم دهی به صورت با استفاده از ورزش امکان پذیر نبود، می بایست به سراغ سایر روش های زاویه سازی رفت.

زاویه سازی صورت با نخ :

لیفت با نخ یکی از ایمن ترین و مقرون به صرفه ترین روش های زاویه سازی صورت است. در این روش، نخ های مخصوص با استفاده از سوزن و پس از بی حسی وارد پوست شده و در نواحی خاص قرار می گیرند. زاویه سازی صورت با نخ دوره نقاهت بسیار کوتاهی به همراه دارد.

زاویه سازی صورت با چربی :

در تزریق چربی برای زاویه سازی صورت، از چربی های بدن خود بیمار استفاده می شود. بدین ترتیب قبل از اقدام به تزریق چربی به نواحی صورت، لازم است چربی مورد نیاز از ناحیه شکم استخراج شود. مهمترین مزیت زاویه سازی صورت با چربی این است که چهره فرمی کاملا طبیعی پیدا می کند. علاوه بر این، استفاده از این روش هیچگونه آلرژی برای بیمار به همراه نخواهد داشت.

زاویه سازی صورت با ژل :

ژل ها حجم دهنده هایی هستند که در آزمایشگاه و با اصول استاندارد ساخته می شوند. از ژل ها به طور رایج در زمینه حجم دهی و جوانسازی صورت استفاده می شود. در زاویه سازی صورت با ژل بهتر است از برندهای معتبر استفاده گردد تا به نتیجه مثبت و رضایت بخشی از آن دست یافت.

زاویه سازی صورت به روش هایفو :

هایفوتراپی روشی است که در آن با انتقال گرما به لایه های زیرین پوست، کلاژن سازی تحریک شده و لیفتینگ پوست انجام می گیرد. امروزه استفاده از هایفو برای زاویه سازی صورت مورد استقبال افراد زیادی قرار گرفته است. هایفو با اثرگذاری در لایه های زیرین پوست موجب لیفتینگ، سفتی و فرم دهی صورت می شود.

 

زاویه سازی صورت مردان :

زاویه سازی صورت مردان کمک بسیاری به خوش چهره و خوش استایل بودن آنان می کند. از همین رو، باید گفت که مردان نیز از انجام زاویه سازی صورت مستثنی نیستند و می توانند به روش های مختلف این کار را انجام دهند. زاویه سازی صورت مردان اغلب با اهداف زیر انجام می شود:

  • رسیدن به فرم چانه مربعی
  • متقارن سازی فرم صورت
  • زاویه دار کردن فک
  • برجسته سازی استخوان گونه

 

برای زاویه سازی صورت ژل بهتره یا چربی :

تزریق ژل و چربی رایج ترین روش هایی هستند که جهت زاویه سازی صورت مورد استفاده قرار می گیرند. ارجحیت استفاده از هر یک از این دو مورد در زاویه سازی صورت، بستگی به نیاز و شرایط بیمار دارد.

در زاویه سازی صورت با ژل، از ژل های معتبر استفاده می شود، درحالیکه در زاویه سازی صورت با چربی از چربی های استخراج شده از بدن خود بیمار استفاده می شود. بنابراین، استفاده از چربی در زاویه سازی صورت در مقایسه با ژل از حساسیت های کمتری همراه خواهد بود. علاوه بر این، زاویه سازی با چربی از هزینه مقرون به صرفه تری برخوردار است.

 

آیا زاویه سازی صورت درد دارد :

یکی از نگرانی هایی که به طور رایج بین کاندیداهای زاویه سازی صورت وجود دارد، وجود درد در حین فرم دهی به صورت است. اما باید گفت که تمامی مراحل زاویه سازی صورت بعد از بی حسی انجام می شود و این عمل هیچگونه دردی به همراه ندارد.

 

آیا زاویه سازی صورت عوارض دارد :

زاویه سازی صورت اگر با تکنیک های استاندارد و با رعایت اصول بهداشتی انجام گیرد، عوارض جدی و خطرناک به همراه نخواهد داشت. البته وجود برخی از عوارض موقت زاویه سازی صورت در هر روشی، غیر قابل انکار است. این عوارض عبارتند از:

  • تورم و کبودی که تقریبا پس از یک هفته به طور کامل از بین می رود.
  • عفونت که با مصرف آنتی بیوتیک قابل پیشگیری و درمان است.
  • حساسیت و آلرژی نسبت به ماده استفاده شده از فرم دهی که امکان وقوع آن بسیار پایین است.

 

آیا زاویه سازی صورت دائمی است :

مدت ماندگاری زاویه سازی صورت به روش های غیر جراحی حدود 6 ماه تا 1 سال است. میزان دقیق این ماندگاری با توجه به روش به کار گرفته شده و در هر فرد متغیر است. با توجه به موقت بودن روش های غیر جراحی زاویه سازی صورت، نگرانی از بابت عدم رضایت از فرم صورت وجود ندارد.

 

هزینه عمل زاویه صورت :

قیمت زاویه سازی صورت بازه مشخصی ندارد. این قیمت بر اساس معیارهای مختلفی تعیین می شود :

شما می توانید قیمت زاویه سازی صورت را که می تواند به دلایل زیر متغیر باشد از مشاوران سایت به صورت رایگان بپرسید جهت مشاهده مشاوران وارد صفحه کلینیک شوید.

  • روش به کار گرفته شده
  • نوع و برند مواد به کار گرفته شده در فرایند زاویه سازی
  • گسترده و میزان زاویه دهی شده
  • مهارت و تجربه پزشک
  • موقعیت جغرافیایی و مکانی کلینیک درمانی

آخرین ویرایش : 1400/05/24

لطفا جهت ثبت نظر وارد سایت شوید


    مشاهده کلینیک زیبایی