سایت بانوان زیبا

نظرات و تجربه های زیبایی خود را با دیگران به اشتراک بگذارید، منو سایت بانوان زیبا

لاک زدن روی ناخن کاشته شده

لاک زدن روی ناخن کاشته شده

لاک زدن روی ناخن کاشته شده :

زمانی که ناخن ها فرم و ظاهری زیبا نداشته باشند، می توان از راهکار کاشت ناخن استفاده کرد. کاشت ناخن، ناخن ها را زیبا و منحصر به فرد جلوه می دهد. آنچه که در مورد کاشت ناخن اهمیت دارد، انجام مراقبت های بعد از آن است. یکی از این مراقبت ها، توجه به نحوه لاک زدن روی ناخن کاشته شده است.

 

انواع لاک ناخن :

لاک های قابل استفاده برای ناخن دو نوع هستند:

لاک معمولی :

این نوع لاک ها با تنوع رنگ و طرح های گوناگون قابل دسترس هستند. لاک معمولی می تواند در مجاورت هوا خشک شده و توسط استون یا لاک پاک کن پاک شود. ویژگی مثبت لاک معمولی پاک کردن و تغییر رنگ بی دردسر آن است.

 

لاک ژل :

ژلیش ناخن یا لاک ژل، نوع دیگری از لاک است که دوام و ماندگاری بالایی دارد. این لاک به دلیل ترکیب شدن با ژل اکریلیک مقاومت ناخن ها را بالا می برد. لاک ژل در چند مرحله روی ناخن زده شده و با استفاده از دستگاه UV یا  LEDخشک می شود. امکان خشک شدن ژلیش ناخن در مجاورت هوا وجود ندارد. ویژگی مثبت لاک ژل، عدم ترک خوردگی و مقاومت آن در برابر مواد شوینده است.

 

آیا بعد از کاشت ناخن می توان لاک زد؟

یک سوال رایج بین بانوان وجود دارد و آن در رابطه با امکان یا عدم امکان لاک زدن روی ناخن کاشت است. به طور کلی، ناخن های کاشت شده را می توان به شرط رعایت برخی موارد، لاک زد. نحوه لاک زدن روی ناخن کاشت با توجه به نوع لاک متفاوت است.

ناخن کاشت را می توان به راحتی توسط لاک معمولی، لاک زد. اما باید توجه داشت که لاک معمولی مقاومت پایینی دارد و به زودی ترک بر میدارد. از همین رو، تغییر رنگ مداوم لاک روی کاشت ممکن است موجب آسیب لاک ناخن شود.

ناگفته نماند که در پاک کردن لاک از روی ناخن، نباید از استون استفاده کرد. استون حلال مواد است و به راحتی می تواند به ناخن کاشت شده آسیب برساند. لاک پاک کن بهترین گزینه برای پاک کردن لاک معمولی از روی ناخن کاشت است. با حفظ این شرایط، می شود روی کاشت ناخن لاک معمولی زد.

گزینه دیگر برای لاک ناخن کاشت، ژلیش ناخن است. این نوع لاک به دلیل ماندگاری بالایی که دارد، گزینه بهتری محسوب می شود. برای پاک کردن لاک ژل از روی ناخن کاشت نیز، راهکارهای مختلفی وجود دارد که رایج ترین آن استفاده از سوهان کاشت ناخن است. البته لاک زدن روی ناخن کاشت بهتر است در آرایشگاهها و توسط متخصص این کار انجام شود.

 

آموزش ژلیش روی ناخن کاشت :

افرادی که دارای ناخن های شکننده بوده و مایل به کاشت ناخن نیستند، می توانند از لاک ناخن ژلی استفاده کنند. البته ژلیش ناخن هم برای ناخن های معمولی و هم برای ناخن های کاشت قابل استفاده است. مراحل ژلیش روی ناخن به شرح زیر است:

  1. روی ناخن را بافر بزنید
  2. دیواره های روی ناخن را با استفاده از شی نوک تیز از روی ناخن جدا کنید
  3. لایه ای نازک از لاک ژل را روی ناخن بزنید و دستان خود را درون دستگاه UV قرار دهید تا لاک خشک شود
  4. پس از خشک شدن کامل لاک ژل، مجدد ناخن را لاک زده و در دستگاه قرار دهید. (این مرحله لازم است چندین بار تکرار شود. علاوه بر این، لاکی که روی ناخن زده می شود نباید ضخیم باشد.)

لازم به ذکر است که لاک ژلیش، لاکی موقت است که حدود 20 روز می توان آن را حفظ کرد. لاک زدن روی ناخن ژلیش پس از بلند شدن ناخن ها نیز می بایست مجددا و پس از ریموو لاک قبلی انجام گیرد.

 

ریموور کاشت ناخن :

ریموو کاشت ناخن به معنای برداشتن کاشت از روی ناخن است. ریموو کاشت ناخن را می توان در آرایشگاه و یا در خانه انجام داد. مراحل برداشت کاشت ناخن به شرح زیر است:

_ سوهان زدن روی کاشت ناخن تا مرحله ای که ناخن زبر شود

_ کوتاه کردن ناخن با استفاده از سوهان تا جایی که ناخن طبیعی رشد کرده است (پرهیز از ناخن گیر در کوتاه کردن ناخن در این مرحله امری ضروری است.)

_ آغشته کردن اطراف ناخن به روغن وازلین

_ آغشته کردن یک پنبه به استون 100% و قرار دادن آن روی ناخن

_ قرار دادن ناخن آغشته به استون داخل فویل به مدت 15 الی 20 دقیقه

_ خارج کردن ناخن از فویل و زدودن مواد کاشت ناخن که به شکل خمیر در آمده

_ صاف کردن روی ناخن طبیعی با استفاده از بافر و فرم دادن به آن با استفاده از سوهان ناخن

_ آغشته کردن ناخن به روغن های طبیعی جهت تقویت آنها

_ لازم به ذکر است که، این نوع از ریموور کاشت ناخن را می توان بعنوان ریموور ژلیش ناخن نیز به کار برد.

آخرین ویرایش : 1400/03/27

لطفا جهت ثبت نظر وارد سایت شوید


    مشاهده کلینیک زیبایی