سایت بانوان زیبا

نظرات و تجربه های زیبایی خود را با دیگران به اشتراک بگذارید، منو سایت بانوان زیبا

رشد ابروی کاشته شده

رشد ابروی کاشته شده

رشد ابروی کاشته شده :

یکی از مواردی که بر روی زیبایی چهره به شدت تاثیر می گذارد ابروها هستند. در گذشته اکثر بانوان به داشتن ابروهای باریک و کم پشت علاقه مند بوند اما امروزه سلایق کاملا تغییر پیدا نموده است. امروزه بانوان طرفدار ابروهای حجیم و پرپشت هستند اما در این بین عده ی بسیار کمی هستند که به طور طبیعی دارای چنین ابروهایی می باشند. یکی از مطمئن ترین روش ها برای حجیم نشان دادن ابروها، کاشت ابرو است.

 

 در طی فرآیند کاشت ابرو پزشک متخصص با استفاده از تکنیک و روش های مدرن با نهایت ظرافت و دقت بسیار فولیکول های مو را از نواحی پشت سر و یا پشت گوش برداشته و به محل کاشت در ابرو منتقل می کنند و پس از آن شما می توانید شاهد رشد ابرو بعد از کاشت مو باشید. هر موی کوچک کاشته شده ای را که در ابرویتان  مشاهده می کنید رشد ابرو بعد از کاشت مو را پشت سر گذاشته است و می تواند با ادامه چرخه ی رویش محکم تر و بلندتر شود. به طور کلی مراحل رشد ابرو بعد از کاشت شامل سه مرحله ی کلی می باشد که در ادامه قصد داریم آن ها را بررسی کنیم :

 

مراحل رشد ابروی کاشته شده :

 

آناژن :

آناژن اولین مرحله از رشد مو است. در این مرحله فولیکول های مو رشد می کنند و بعد از تقسیم سریع ریشه ها ساقه های موها به وجود می آیند. طول مرحله ی آناژن 30 تا 45 روز می باشد که طی آن طول ابروها مشخص می شوند. نکته ی قابل توجه آنکه سرعت رشد موها و ابروها در مرحله ی آناژن در فصل گرم سال در مقایسه با فصل های سرد بیشتر است.  

 

کاتاژن :

کاتاژن در پایان مرحله ی آناژن است و در واقع مرحله ی برداشت فولیکول های مو و انتقال آن ها می باشد. رشد مو های برداشته شده در این زمان متوقف و فولیکول ها جمع تر خواهند شد. پس از آنکه فولیکول ها به محل کاشت منتقل شدند می توان موها را در سطح پوست مشاهده کرد.

 

تلوژن :

در مرحله ی کاتاژن فولیکول ها به مدت 2 تا 4 ماه استراحت می کنند. لازم به ذکر است که موها در این زمان غیر فعال می باشند و در حال رشد نیستند. در انتهای کاتاژن فولیکول های کاشته شده مجددا وارد مرحله ی اول یعنی مرحله آناژن شده که نتیجه ی آن ساخت موی جدید می باشد.

 

تقویت ابرو بعد از کاشت :

پس از پایان فرآیند کاشت ابرو و مشاهده ی اثرات آن مرحله ی بعدی آغاز می شود. این مرحله تقویت و نگهداری از ابروهای کاشته شده است. رعایت نکات نگهداری و تقویت ابروها تضمین کننده ی پایداری نتایج مثبت آن خواهد بود. برخی از مهم ترین نکات تقویت ابرو بعد از کاشت به شرح ذیل است:

  1. محافظت از پوست ناحیه ی ابرو از هرگونه عفونت، گرد و غبار و آلودگی
  2. تقویت ابروها با روغن های گیاهی همچون روغن فندق، بادام تلخ و...
  3. عدم استفاده زیاد از محصولات آرایشی، زیرا محصولات آرایشی حاوی مواد شیمیایی و سرب هستند و موجب ریزش ابرو می شوند.
  4. تا 7 روز بعد از کاشت ابرو از قرارگیری در معرض مستقیم نور آفتاب جدا خودداری کنید.
  5. تا یک هفته بعد از شست وشوی صورت از پماد های آنتی باکتریال در ناحیه ی ابروی خود استفاده کنید.

 

ترمیم ابروی کاشته شده :

اکثر متقاضیان کاشت ابرو این سوال برایشان به وجود می آید که آیا کاشت ابرو نیاز به ترمیم دارد؟ در حقیقت باید گفت که هیچ پاسخ قطعی و صد در صدی برای این سوال وجود ندارد چرا که عوامل بسیار زیادی بر آن موثر هستند. یکی از این عوامل پزشک و تیم کاشت ابرو است. در صورتی که آن ها از تجربه و مهارت کافی برخوردار نباشند و کاشت ابرو را به درستی انجام دهند احتمال نیاز به ترمیم ابرو بیشتر خواهد شد.

 

عامل دیگر موثر وجود تاتو، هاشور، فیبروز و یا میکروبلیدینگ در ناحیه ابرو قبل از کاشت است. این موارد به علت تخریب پوست و کاهش خون ‌رسانی سطحی پوست ممکن است مانع تامین خون کافی برای رشد تمامی گرافت‌ها گردند و به همین علت احتمال نیاز به جلسه ترمیم کاشت ابرو را افزایش می دهند.

 

عامل سومی که احتمال نیاز به ترمیم ابرو را بالا می برد استعمال سیگار، قلیان و دخانیات در زمان کاشت ابرو است. توجه داشته باشید که دو هفته قبل از کاشت ابرو و سه ماه بعد از کاشت استعمال دخانیات منجر به کاهش اکسیژن ‌رسانی به گرافت‌ های کاشت شده در ابرو می شود که منجر به کاهش تراکم می شود.  

آخرین ویرایش : 1400/03/14

لطفا جهت ثبت نظر وارد سایت شوید


    مشاهده کلینیک زیبایی