سایت بانوان زیبا

نظرات و تجربه های زیبایی خود را با دیگران به اشتراک بگذارید، منو سایت بانوان زیبا

نفس کشیدن بعد از عمل بینی

نفس کشیدن بعد از عمل بینی

نفس کشیدن بعد از عمل بینی :

اختلال در تنفس یکی از رایج ترین عوارض عمل بینی به شمار می رود. در صورتی که جراحی رینوپلاستی به درستی و با مهارت کافی انجام شده باشد، این عارضه کاملا موقتی و گذرا خواهد بود. البته راهکارهایی نیز وجود دارد که بتوان از سختی های نفس کشیدن بعد از عمل بینی کاست.

 

علت سخت نفس کشیدن بعد از عمل بینی :

علت بد نفس کشیدن بعد از عمل بینی تغییراتی است که در وضعیت بینی ایجاد می شود. سخت نفس کشیدن بعد از عمل بینی می تواند به علل مختلفی اتفاق بیفتد.

پانسمان بینی بعد از عمل :

پس از عمل بینی، سوراخ های بینی با استفاده از گاز پر شده و پانسمان می شوند. این پانسمان با هدف نگهداری از فرم بینی تا چند روز بعد از عمل بینی به همین حالت باقی می ماند. بنابراین یکی از علل سخت نفس کشیدن بعد از جراحی بینی، پانسمان شدن آن است.

 

ورم بینی بعد از عمل :

بینی پس از اینکه تحت جراحی قرار می گیرد، هم از قسمت داخلی و هم از قسمت خارجی ورم می کند. متورم شدن بینی مسیر تنفس طبیعی را مسدود کرده و تنفس را سخت می کند. با گذر زمان و با کاهش ورم بینی، به مرور از مشکلات تنفسی نیز کاسته می شود.

 

لخته های خون بعد از عمل بینی :

گاهی ممکن است فضای داخلی بینی توسط لخته های خون پر شده و موجب انسداد مسیر تنفس شود. لخته های خون داخل بینی را می توان با استفاده از سرم شست وشو و یا اسپری بینی تخلیه کرد.

 

فرم بینی :

گاهی فرم بینی به شکلی انتخاب می شود که در آن پره های بینی بیش از اندازه کوچک می شوند. کوچک بودن پره ها، راه تنفس را مسدود کرده و نفس کشیدن را سخت می کند. علاوه بر این، اگر بینی بیش از اندازه باریک و کوچک شود، موجب بروز مشکلات تنفسی به صورت دائمی خواهد شد. جراحی بینی عروسکی نمونه ای از جراحی هایی است که خطر تنگی نفس را به همراه دارد.

 

چسبندگی بینی بعد از عمل :

دیواره های داخلی بینی ممکن است پس از عمل خاصیت چسبندگی پیدا کنند. این چسبندگی از رایج ترین دلایل سخت نفس کشیدن بعد از عمل بینی است.

 

برش های زیاد داخل بینی :

زمانی که در طول جراحی برش های زیادی ایجاد شود، برش ها برای ترمیم به هم متصل می شوند. این اتصال باعث کوچک شدن فضای بینی و در نتیجه سخت شدن تنفس خواهد شد.

 

رفع مشکلات تنفسی بعد از عمل بینی :

سخت نفس کشیدن بعد از عمل بینی برای هر فردی آزار دهنده و خسته کننده است. از همین رو، لازم است مراقبت هایی را انجام داد تا از میزان سختی تنفس بعد از جراحی بینی کاسته شود.

  • برای عدم درگیری با تنگی نفس بعد از جراحی بینی، بهتر است فرمی از دماغ انتخاب شود که بیش از حد باریک و کوچک نباشد.
  • استفاده از سرم شست وشو هر نوع ناتمیزی های درون بینی را از بین می برد و موجب سهولت تنفس می شود.
  • خشکی بینی پس از عمل بینی، از عللی است که تنفس را پیچیده می کند. از همین رو، با مرطوب نگه داشتن بینی می توان به تنفس راحت تر کمک کرد.
  • برای سهولت در تنفس بعد از عمل بینی لازم است هنگام خواب سر را بالاتر از بدن قرار داد.
  • گاهی آلرژی موجب می شود تا نفس کشیدن بعد از جراحی بینی برای بیمار بسیار سخت باشد. این دسته از افراد بهتر است از قرار گرفتن در معرض گرد و غبار یا هر آنچه که موجب حساسیت می شود، خودداری کنند.

 

نفس کشیدن با بینی بعد از عمل بینی :

نفس کشیدن از راه دهان بعد از عمل بینی شاید آزار دهنده ترین عارضه ای باشد که بیمار تجربه می کند. بروز این عارضه در روزهای ابتدایی پس از عمل، طبیعی به نظر می رسد. اما اگر نفس کشیدن با دهان باز تداوم پیدا کند، لازم است برای رفع آن به پزشک معالج مراجعه کرد. تنفس با دهان باز ممکن است به دلیل انحراف و کجی سپتوم بروز کند. در این نوع شرایط، برای رفع مشکل تنفسی لازم است عمل ترمیمی بینی انجام شود.

 

بعد از جراحی بینی چگونه خمیازه بکشم :

خمیازه کشیدن یک رفتار غیرارادی است که بر اثر خستگی و یا بی خوابی اتفاق می افتد. گرچه خمیازه کشیدن موجب آرامش و آسودگی می شود، اما این واکنش برای عمل بینی کاملا مضر است.

خمیازه کشیدن بعد از عمل بینی می تواند موجب پاره شدن بخیه شود. از همین رو، بهتر است در هنگام خمیازه کشیدن روش هایی را به کار گرفت که از آسیب زدن به بینی پیشگیری شود.

  • قبل از هر چیزی لازم است پس از عمل بینی، خواب و استراحت کافی داشت. توجه به این موضوع از بروز بی رویه خمیازه خواهد کاست و البته دوره نقاهت بعد از عمل بینی را کمتر خواهد کرد.
  • در هنگام خمیازه کشیدن بهتر است از باز کردن بیش از حد دهان پرهیز کرد. علاوه بر این، پیشگیری از باز کردن دهان نیز می تواند موجب آسیب شود. بهترین راهکار این است که در هنگام خمیازه کشیدن دهان را در حد معمولی (همانند زمانی که حرف می زنیم) باز کرد.

در هنگام خمیازه کشیدن بهتر است با دست خود به آرامی بینی را حفظ کرده و سپس دهان را باز کرد. البته نگه داشتن بینی باید به نرمی و بدون آسیب رساندن به آن انجام شود.

آخرین ویرایش : 1400/03/14

لطفا جهت ثبت نظر وارد سایت شوید


    مشاهده کلینیک زیبایی