سایت بانوان زیبا

نظرات و تجربه های زیبایی خود را با دیگران به اشتراک بگذارید، منو سایت بانوان زیبا

درمان جای جوش

درمان جای جوش

درمان جای جوش :

جوش های صورت با تمام آزردگی هایی که دارند، پس از مدتی از روی صورت محو خواهند شد. اما جای این جوش ها و آکنه ها با ماندگاری روی پوست، درخشندگی پوست را بین می برند. جای جوش با توجه به شدت و عمقی که دارد، می تواند با استفاده از روش های گوناگون برطرف شود. با ما همراه باشید تا با رایج ترین راهکارهای از بین بردن جای جوش آشنا شویم.

 

درمان جای جوش با لیزر :

لیزر یک روش درمان قطعی جای جوش است. در لیزر درمانی، لایه سطحی پوست توسط اشعه لیزر تراشیده شده و سلول های مرده از بین می روند. با از بین رفتن لایه سطحی پوست، تمام لکه ها و جای جوش های روی آن نیز از بین خواهند رفت.

زمانی که لایه سطحی پوست به طور کامل لایه برداری شد، عمل کلاژن سازی تحریک می شود. کلاژن سازی با ترمیم و بازسازی پوست، به جوانسازی پوست می پردازد. درمان جوش با لیزر، با توجه به وضعیت پوست، به طور معمول در طول چند جلسه انجام می گیرد.

 

درمان جای جوش با tca تراپی :

tca تراپی روشی برای لایه برداری پوست است. در این روش از لایه برداری، از اسید tca استفاده می شود. با توجه به عمق جای جوش روی صورت، tca تراپی به یک یا چند جلسه از درمان نیاز دارد. tca تراپی با استفاده از تخریب سلول های مرده پوست، زمینه رشد سلول های جدید پوست را فراهم می کند.

 

درمان جای جوش با ویتامین ای :

ویتامین E یک ویتامین مفید برای سلامتی پوست محسوب می شود. این ویتامین به دلیل خاصیت آنتی اکسیدانی، موجب بازسازی سلول های آسیب دیده پوست می شود. ویتامین ای تاثیر فراوانی در رفع جای جوش و اسکار آکنه دارد.

برای درمان جای جوش با ویتامین ای، ابتدا باید کپسول این ویتامین را از داروخانه تهیه کرد. سپس با استفاده از یک سوزن تمیز، سوراخی روی کپسول ایجاد و مایع داخل آن را با فشار خارج کرد. مایع خارج شده از کپسول را می بایست روی لکه های صورت مالید و پس از 8 الی 10 ساعت آن را شست. این فرایند بهتر است هر شب تکرار شود تا تاثیرگذار باشد.

 

درمان جای جوش با میکرونیدلینگ :

میکرونیدلینگ یک روش مطمئن برای جوانسازی پوست و از بین بردن جای جوش است. در این روش از دستگاهی استفاده می شود که سر آن دارای سوزن های بسیار ریز است. عمق نفوذ این سوزن ها بر پوست قابل تنظیم هستند.

با وارد شدن سوزن ها در پوست، زخم های بسیار ریزی روی پوست ایجاد می شود. این زخم ها برای ترمیم شدن نیاز به کلاژن هایی خواهند داشت که به طور خودکار توسط بدن تحریک می شوند. با تحریک کلاژن سازی، لایه تخریب شده پوست بازسازی شده و پوست جوان و شاداب می شود.

 

درمان جای جوش با سرکه سیب :

سرکه سیب خاصیت ضد باکتری دارد و می تواند هر نوع باکتری که موجب بروز جوش می شود را از بین ببرد. برای استفاده از سرکه سیب در جهت پیشگیری از بروز جوش، می توان آن را توسط پنبه روی پوست مالید.

سرکه سیب قادر است جای جوش و اکنه روی صورت را نیز درمان کند. برای اینکار می بایست دو قاشق غذاخوری سرکه را با دو لیوان آب و با یک قاشق ژل آلوورا ترکیب کرد. بهتر است این ترکیب را درون ظرف اسپری ریخته و پوست را با آن اسپری کنیم. با تکرار روزانه این تکنیک، می توان شاهد رفع جای جوش از روی پوست باشیم.

 

درمان جای جوش با زردچوبه :

زردچوبه یک ماده طبیعی است که استفاده از آن در دراز مدت، هرگونه لکه و جای جوش را به طور دائمی از بین می برد. برای از بین بردن جای جوش با زردچوبه، بهتر است آن را با مواد طبیعی دیگر مخلوط کرد و به عنوان ماسک روی پوست قرار داد. برخی از انواع ماسک های زردچوبه برای جای جوش عبارتند از:

  • ترکیب زردچوبه و روغن نارگیل
  • ترکیب زردچوبه و لیمو ترش
  • ترکیب زردچوبه و آلوورا
  • ترکیب زردچوبه و گلاب
  • ترکیب زردچوبه و شیر یا ماست
  • ترکیب زردچوبه با عسل

خمیر به دست آمده از این ترکیب ها، بهتر است دو یا سه بار در هفته مورد استفاده قرار گیرد تا نتیجه بهتری داشته باشد.

 

درمان جای جوش با آلوورا :

ماساژ دادن پوست با ژل آلوورا، یک درمان رایج برای رفع جای جوش شناخته شده است. در این روش، ژل آلوورا باید به طور مرتب و مستقیما روی پوست قرار داده شود. علاوه بر این، ژل آلوورا موجب سلامتی، شادابی و درخشندگی پوست می شود.

بدیهی است که امکان از بین بردن جای جوش سریع و در یک روز وجود ندارد. هر یک از روش های معرفی شده برای درمان جای جوش، دارای دوره درمان مشخصی هستند. بنابراین برای از بین رفتن جای جوش از روی پوست بهتر است کمی صبور بود.

آخرین ویرایش : 1400/03/11

لطفا جهت ثبت نظر وارد سایت شوید


    مشاهده کلینیک زیبایی